Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens gryning

 

 

Bland stillhetens klippor

sjunger en ocean av tystnad

En tidlös doft som bara är

viskar gränslöst här

Glädjens gryning glöder klar

Ur askan från frågor och svar

finns endast härlig frihet kvar




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-02 17:16



Bookmark and Share


  aol
Starkt värmande skaldat.
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP