Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömd på energi

Jag var virrig och trött,
Jag var sliten och nött
Jag hade inga veckor, inga dar
Jag hade bara en röra av en massa tid
Jag bar ett tungt mörker inom mig
Jag tog en återvändsgränd
Jag skickade ett vykort från ingenstans




Fri vers av Micklov
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-05 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micklov