Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntydare


Himlakropparnas mönster
ville jag tyda
men inser min begränsning

Iskall är januari
och det är mycket långt
till soluppgången

Jag noterar ändå
att en stjärna blinkar
lite gåtfullt åt just mig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-01-05 16:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din fina text, kommer ihåg att jag upplevde samma sak när jag var barn!
2017-01-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra framställt
2017-01-12

  Anya VIP
Ser barnet i diktarjaget...som ser stjärnan blinka. Så ömsint skrivet om den lilla under det stora. Bra! Tycker om.
2017-01-06

  Salvation Pepper
Att se efter det ljusa, det är klokhet!
2017-01-06

  Bibbi VIP
Lite ljus i mörkret med hopp trots allt.
2017-01-06

  anits VIP
Så fint och magiskt skaldat!
2017-01-05

  Maria Sundelin VIP
Gillar bilden av en januarinatt
Kramar
2017-01-05

    carinamnm
Söt! :)
2017-01-05

    Birgersdotter VIP
Mycket fint och ömt..en stjärna som blinkar!
2017-01-05

  Bo Himmelsbåge
Som den eminente stjärntydare Du är... får Du säkert kryptiska o mystiska meddelanden o signaler från Galaxernas myriader av stjärnor att tolka för oss andra...!
Mycket fint nedtecknat!
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst tänker man ofta på vad som händer där oppe...skönt när man kan ta det med ro...
2017-01-05

  Chawa VIP
Stjärntydning på högsta nivå blev resultatet. Stämningsfullt, varmt och magiskt lägger du orden till rätta här!
2017-01-05

  Verner Forsman
Jag noterar ändå
att en stjärna
blinkar lite gåtfullt
åt just dig och mig
2017-01-05

    ej medlem längre
Stjärnor och himlakroppar har nog alltid fascinerat människor, och visst är det vackert med vinterhimlen!
2017-01-05

  Monika A Mirsch VIP
den ljusaste av ljus
den vitaste
den vita stjärnan
den lyser
Tack för inspirationen, du Stjärntydare!

2017-01-05

    Dan Myrbeck
Fina reflektioner!

Tänk om det finns varelser där ute
i vintergatan?

Tänk om de gjort freden och ljuset
till sina vänner?

Då har vi mycket att lära.

2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP