Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medveten närvaro


jag är ingenting
nu ältar jag ingenting
mindfulness ? Kanske




Bunden vers av alicja lappalainen VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-06 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har svårt med bilder till texer eftersom jag själv vill bildsätta det jag läser, men denna poetissa skriver så bra och klokt, att jag avviker från principen...

buddhan - texten - skrivaren... finfin haiku! tack.
2017-01-09

  i af apa
mindfulness har sina sidor...
2017-01-08

  K.S. Sollenhag VIP
Mindfullness är verkligen baserat på buddhismen.
2017-01-06

  Anya VIP
Nää vad är vi egentligen i det stora hela? Så små i alltet. Härligt ändå att kunna låta bli ältandet...önskar jag kunde det bättre. Innehållsrik text på få ord.
2017-01-06

    jaybird
Full av tomhet,
berusande närvaro?
Typ

Är noll > noll?
Tjusigt mediterat!




2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP