Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det någon mer kvinna än jag som känner frustration över denna pjäs? Kommunikation är väl a och o i ett förhållande?


Cyrano de Bergerac

Om mannen vackra oden läsa

Om vi kan tala med varandra
Om  vi i samförstånd kan vandra
Om du kan lyssna på min röst
På min förtvivlan, vara tröst

Om du med orden kan förmedla
Och göra slut på all min leda
Om du i älskogshettan viskar
Du åtråns hetta så frampiskar

Ett ord av uppmuntran och tröst
Att höra på din vackra röst
Att diskutera politik
Det gör vår samvaro mer rik

Att vi kan tala med varann
När vi där går på livets strand
Och när du talar utan ord
Jag känner himmel hav och jord

När dina blickar möter mina
Ett ögonblick som snart försvinna

Vad gör väl då en väldig näsa




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-07 10:00



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Ajuste, jag har bara läst om den. Men jag har sett filmen Roxanne med Steve Martin! :-D
2017-01-07

    ej medlem längre
Underbart formulerat!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP