Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du så tyst?

Om tystnaden hade en melodi skulle jag sjunga
de vackraste av toner.




Fri vers av Thebeginning
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-01-07 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thebeginning
Thebeginning