Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet.

Vi springer genom livet

men ändå, så står vi stilla

ingen av oss, undkommer tvivlet

En del fastnar i sorgens famn

och seglar i oroliga vatten

för att så småningom

förhoppningsvis hitta en lugn å skyddad hamn

Andra söker kärlek överallt

och tror de älskar tusenfalt

En del försöker förbättra sin yta

men, nånting viktigt går då förlorat

ett beteende som senare kan vara svårt att bryta

Var ärlig mot din själ

så kanske livet vill dig väl

 




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-09 23:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man går långt med ärlighet. Fint skrivet av dig vännen.
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech