Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Granen ut idag och tulpanerna in. Eget foto.


Inte ett barr


Knappt ett enda barr
fanns kvar på granen, plockar
barren ur mitt hår
skakar mattor sopar golv
sätter blommor i mitt hår

 

nej, i vasen menar jag




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-01-12 14:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2017-01-19

  Bo Himmelsbåge
Jaaa... barren ut o blommorna in ...
Det känns hoppfullt o vackert, anser jag...
Jag kan riktigt se framför mig när Du tittar fram mellan snödrivorna med blommor i Ditt hår...
för då är det snart Vår...
i en vas menar jag...:)

En inspirerande o humoristisk dikt!
2017-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig tanka...ut med det gamla och in med det nya...
2017-01-14

  anits VIP
Mycket härligt skaldat med humor!
2017-01-12

    Birgersdotter VIP
Härlig liten dikt
2017-01-12

  Chawa VIP
Härlig komposition med finess och glädje! Ja nu är tiden kommen för vårlig kuliss!
2017-01-12

  Monika A Mirsch VIP
... inte ett stickit barr ... nej, med blommor i rosa sprider du den kommande vårens glädje. Tack!
2017-01-12

  aol
Härligt skaldat med humor och glädje,
2017-01-12

  Anya VIP
Tycker om humorn i denna...och visst är det fint att köpa hem lite tulpaner och liksom smaka på de ljusare tiderna. Det märkt ju redan och tänk på söndag har halva vintern gått. Tack för bilden till.
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Inte en kotte
har så mycket
barr!
2017-01-12

    ej medlem längre
Härligt att det är dags för tulpaner som en liten föraning till våren!
2017-01-12

  ULJO
Skönt att städa bort julen
2017-01-12

  Salvation Pepper
:)
Trevlig krumelur till dikt!
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text, granen har gjort sitt, nu är det dags att njuta av tulpaner!
2017-01-12

  Kim VIP
Oj, blev förvirrad trodde du skulle lägga barren i vasen... :) Men nu lever jag i de gamlas rätt att bli lätt förvirrade!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP