Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Vi är en flock trötta idioter
flåsandes i varandras nackar

Vart vi än vänder kryllar det av oss
En myrstack utav ensamma hjärtan

Röster, språk, en talan
Stirrar oförstående in i den andres ögon

Mår du bra?
Det är bra. Själv?

Vi behöver inte förstå för att måla varandras porträtt.
Det är enklare så.

Ska söka frihet, resa jorden runt.
Men vilken frihet är det vi söker?

Jag har varit fri sen den dag jag kom hit.
Beskyller likväl bristen på denna vara för mina misslyckanden

All ondska vi skapat
En produkt av vår frihet eller ofrihet?

Kanske varken ofrihet eller frihet existerar?
Endast handlingar skapade av våra sjuka sinnen

Frihet...Ofrihet

En syndabock








Fri vers av örn
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-13 00:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
tänkvärda ord,är vi fria när vi kommer till världen när kommer då ofriheten?
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

örn

Senast publicerade
.
Människa
.
.
.
Mannen på våning 7
.
.
* Se alla