Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.


Du vet att jag aldrig slutade
Varför sa du inget
Du fanns alltid med mig
Varför sa du inte det
Jag trodde det va tydligt
Du var inte där
Allt jag tänkte på var dig
Men du var inte där
Jag försökte att inte gå under
Varför sa du inget
Jag var rädd att förlora dig
Det gjorde du
Jag vet.




Fri vers av örn
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

örn

Senast publicerade
.
Människa
.
.
.
Mannen på våning 7
.
.
* Se alla