Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du som inte sett kan inte veta....


Tyvärr din åsikt räknades inte

Du har inte rätt att klaga, för du röstade inte..

Okej, då har jag kanske inte heller rätt att ha en åsikt om mord, för att jag aldrig mördat heller?
Eller blivit mördad eller varit med om ett mordförsök..
Så jag vet ju inte något om det...

Eller har du ingen rätt att prata om knark som aldrig knarkat?
Så du vet ju inget om det...

Du får tyvärr inte prata om koldioxid utsläppen för du har ingen bil..
Så du kan ju inte förstå något om det...

Ledsen men du är ingen boxare så, du har ingen rätt att försvara din åsikt om att folk inte ska nyttja våld.
För du vet ju inget om det....

Men du har ju aldrig blivit våldtagen eller våldtagit någon hur kan du ha en uppfattning om våldtäkt, din röst ska ju inte bli hörd...
För du vet ju inget om det.....

Vilken jävla logik, när man drar in friheten att tycka för att man inte har varit med och sett något i första hand...

C'mon people. Don't bitches..

Alla har rätt att klaga.
Annars kan ni hålla tyst allihopa, då behöver ni inte prata om något som ni inte sett eller stått i själva..

Håll käften om Isis, håll käften om rymden du har aldrig varit där själv ju. Du får inte tro på stjärnorna, du kan ju inte veta..

Du får inte prata om svält, mord, ekonomi, eller något.
För du är inte med i militären, eller för du står inte och delar ut mat i Afrika eller för att du inte äger ett företag, så vad fan vet du.
Du kan ju omöjligt ha en uppfattning eller åsikt, du som inte var med på just denna saken..

Nej, men vi går tillbaka till stenåldern igen tycker jag..




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bobby Ray
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-13 12:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att inte ha varit 'i rymden' är ju bara nys, alla är vi där jämt oavsett vi frys, jorden befolkar vi väl alla, varma dagar som kalla, hemmet vi planeten som kalla, rymdskrot och främlingar är väl alla? OBS nödrim..
2017-07-21

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön inlägg i yttrandefri
2017-01-13

  Carl Mikael Fäldt
En av de mer uppfriskande käftsmällar som delats ut på väldigt länge!

Och jag kan uttala mig;)

Jag har såväl utdelat som mottaget en och annan käftsmäll genom åren!


Därför passerar jag nålsögat:)



Tycker någon illa om din text-kan jag gå i bevis!
2017-01-13

  lodjuret/seglare VIP
Du har nog aldrig bränt upp ett hus
fullt av människor. Men kanske har
du brunnit för skapandets grand?
2017-01-13

  Öknens Ros VIP
mord och våldtäkter förekom nog på stenåldern också. Men det är som du skriver, man får inte ha åsikter om man inte själv har erfarenhet av det du nämner.
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bobby Ray