Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensken blir störd för att ens inse vad medlidandet gör.. Vem blir berörd, vem som ger bröd, till en halv död man som ber om stöd.


Tufft liv du måste haft du...

Om ditt problem är att välja vilka kläder du ska ha på dig, då har du för mycket kläder, men du har också för lite problem...

Var glad att ditt problem var att ha massa kläder helt enkelt...




Övriga genrer av Bobby Ray
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-20 14:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Aggression o besvikelse som uppvisning ger sällan bröd eller stöd. Om än livet ingen dans på rosor är, en dans som glädje eller annan prestation en skärv kan medge lär. En sida som den här å andra sidan inte är en insändarsida, utan väl met som ett kåseri eller brandsegels matta läsare kan nås, förgås. Mera ved på brasan för en som vill elda massorna eller stå på barrikader av något slag...
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bobby Ray