Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleks dikt


Till henne

(Till henne) ..
Jag älskar dig tills jag hatar dig
Och jag vet inte vilken hemlighet är dt som gör mig hata dig
Och jag vet inte värför jag blev kär i dig
Och vet inte hur du knackade på min dörr i min somn
Så väckte du mig och väckte till mig en pärla som jag hade stoppat undan för flera år sedan
I min bröst
Och sen uppfattade jag att det var du
Som skickar till mitt hjärta den gift som inflettrerar i mina djupen att förstå att mig det är du
Jag svartsjukar på dig av mig och jag hatar din eld som äter min kropp och jag älskar dig och sen hatar dig
Jag visste inte förut att avskyn är det avservärdaste typ av kärleken
Bara du som har stulit min existence av mig så blev jag dig och dig och dig
Jag undrar om andra tjej vilken som helst i varlden förtjäna min avskyn till dig?! Jag vet inte
Du klingade inte bjällran min kära
Du bordade min monarki
Och började borra mina båtar tills du dränkte mig
Och du trampade på hela mina papper att rita till mig mitt namn
Så jag fantserat i tystnaden och rittade dig
Vilken enväldig är du även min röst vill gå ut från mig och kramma ditt hår
Du belade hel min fönster även mina bilder
Vilken min plågande du är....




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ali Hahi
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-01-13 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali Hahi

Senast publicerade
Till henne
Mitt hjärta
* Se alla