Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du&jag

4 år har passerat förbi så snabbt
att en människa skulle kunna bli så djupt kär
visste jag inte
så fort du tittar på mig
hamnar jag i en helt annan värld
en värld där bara du och jag finns i,
ingen som kan förstöra, utan bara du och jag


bara du och jag




Fri vers av Nadia
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-05-18 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadia
Nadia