Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken föddes för 3,5 år sedan i Gällivare.


Till min dotter




Vem skulle tänka sig i den där tiden


Att den kaukasiska härliga blomman


Ska födas och trivas här uppe i Norden


Med röda solen, isen och snön tillsammans




Fri vers av Ben Ehlmann
Läst 914 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-18 01:57



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Jättefin, färgstark. Kul! /mia marcus
2006-09-08

  Tassan
oj oj oj, så himla fin liten text. Å... blir rörd.

Ja, tänk hur det kan bli! en kaukakisk blomma som frodas i ...Gällivare.
2006-06-10

  Anders P VIP
vi är alla samma familj och jorden är en by. du berättar vackert.
2006-06-09

  Agnes
Vilken vacker själsfylld text du skrivit. Tycker om ditt "motsatsförhållande" i beskrivningen om den vackra, varma fjärran östern-blomman och vårt karga, kalla (men också vackra) klimat. Mycket fin!
2006-05-30

    cameron
det blir kanske aldrig som man tänkt sig..men ack så bra endå? mycket fint skrivet!
2006-05-29

  Ms Field
Kärleksfullt och innerlig och det berör verkligen!
2006-05-23

    Jess81
Mycket vackert skrivet till din dotter. Varje mening, ja, varje ord känns som om det har en speciell innebörd.
2006-05-19

  karamellen
En mycket vacker bild av en älskad dotter och naturen!
2006-05-18

  karamellen
En mycket vacker bild av en älskad dotter och naturen!
2006-05-18

  Isla Estrecho
Så fint! Tänk när din dotter själv kan läsa denna. Så glad och rörd hon kommer att bli. Gillar sista raden extra mycket.
Där uppe kan solen verkligen vara rödare än rödast.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ben Ehlmann
Ben Ehlmann

Senast publicerade
Till min dotter
* Se alla