Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga igen



Att våga börja skriva och
andas i ett andetag
Igen

Att våga släppa taget
och skita i ångesten som
skriker tinnitus i mina öron

Att våga börja om
att våga vara stolt

En gång till

Igen




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 311 gånger
Publicerad 2017-01-17 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt