Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig...

En tidig morgonfjärt
sprider sig
som okläckta ägg
från vildsvinsbökad myrstack

© Bosse 17 januari 2017.




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-01-17 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten