Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ställ dig i ledet

ställer mig i ledet
ofrivilligt
jag ställer mig här så kanske jag förstår sen
vad de är alla andra redan har förstått


jag fattar ingenting
jag gör något annat i ett annat led
men jag måste gå vidare
där får jag inte va
får inte plats
är inte som dom
kanske är som dom fast mer
letar vidare

ingen lampa i min ficklampa
använder tändstickor men något blåser

jag duckar
duckar alltid

du måste öva på att vara stark sa någon
någon från ledet.




Fri vers av Mmazarin
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-17 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmazarin