Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILDARE LUFT

mildare luft på väg in

ljusare dagar framöver

jag har välsignats med allt

allt som mitt hjärta behöver

mildare luft på väg in

vi går mot kortare nätter

glömd är snart köld, is och snö

och alla spår sådant sätter

 

 

trons vila gör ingenting

den somnar varm, trygg och stilla

fjärran från hets, jäkt och spring

i världens vimlande villa

barnsligt förtröstande tro

har sin förankring i Ordet

där det finns liv kan den gro

mättas vid dukade bordet

 

LARZ GUSTAFSSON  17/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2017-01-18 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP