Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUTAN

skutan kan fortfarande gå

hjärtat är starkt och jobbar på

Herren vet hur länge till

må allting ske såsom Han vill

sjödugligheten sätts på prov

varje seglats har sina skov

men även om jag går på grund

så är Gud med mig varje stund

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-01-18 16:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre mänskligt, desto bättre.
2017-01-18

  Bengt H VIP
Det låter mycket mänskligt och varmt.
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP