Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful

världen är vackrare på droger

du är vackrare på lördagar

måla det du ser eller det du är

inget rätt eller fel, bara spackel och spel




Fri vers (Fri form) av F.D.L
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-01-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.D.L
F.D.L

Senast publicerade
Ful
Give/Take
* Se alla