Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen målning


Ägglossning


Djupt i mitt inre
vilar ett ägg och kanske
hinner det mogna
befruktas och mynna ut
i en andlig födelse




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-21 14:16



Bookmark and Share


  anits VIP
en mycket fin tanka!
2017-04-14

    ej medlem längre
Mycket bra tanka!
2017-03-09

  Salvation Pepper
Nästan exploderande fint.
2017-01-30

  Bibbi VIP
Filipperbrevet 1:6
2017-01-28

    Dan Myrbeck
Det låter lovande!
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup i denna fina tanka...
2017-01-24

  Chawa VIP
Mycket vacker skapelse i både ord och bild! I flödande stund upptäcks aningen... Insiktsfull betraktelse om transformeringen! Njuter av din fina tanka och din underbara målning (som jag önskar se mer av)!!
2017-01-22

  Lars Hedlin
I nära fin betraktelse.."Gillar"
2017-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Fin liknelse...som ett ägg, må det kläckas och inte stanna i sitt skal.

2017-01-22

  ULJO
Härlig betraktelse
2017-01-21

  Bo Himmelsbåge
Målande metafor för den riktigt genomgripande, andliga pånyttfödelse...
som många av oss strävar efter o längtar till...
Jag måste säga att Du är på mycket god väg...!

Tack!
2017-01-21

    ej medlem längre
Fin liknelse av väntan på något som vilar i sin linda!
2017-01-21

  Anya VIP
Nää men vilken liten goding. Så fint gestaltad med ägget. Jaa hoppas vi inte alla på en andlig födelse? Så sann. Tycker mycket om denna.
2017-01-21

  Jeanne-Marie VIP
Vilken fin liknelse
2017-01-21

    ej medlem längre
Fin tanka.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP