Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Kemi

 

 orden sprider doft

 feromonernas anrop

 konstant närvaro




Bunden vers av alicja lappalainen VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-01-22 22:15



Bookmark and Share


  i af apa
glasklar sammansättning
o bild.
2017-01-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Orden utgör som klaviaturen på ett piano ett viktigt utrycksmedel som kan brukas med finess eller missbrukas - Visst kan ord sprida väldoft om de kommer från en djupare närvaro !

TACK!!!
2017-01-23

  henke_r
Vackra ord som är intelligent sammansatta. Gillas!
2017-01-23

  OT
Träffsäker text!
2017-01-23

  Janina Kaminska
Känner igen mig i dina ord!
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP