Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017 Here we go


Jag är så trött

Jag är så trött
På människor som inte förstår
Varför vi inte kan kalla
Feminism för Equalism
Varför vi inte kan kalla
Black lives matter för All lives matter

Varför det inte är okej
Att generalisera
en grupp människor.
Endast på grund av hudfärg
Oavsett kommentar eller argument
“Men det är ju något positivt”

Jag är så trött
På människor som inte förstår
Att kärlek
Är kärlek
Och att kön inte bara sitter
på kroppen
Utan också
Inom oss.

Så trött
På att människor inte förstår
Att andra människor
Också är människor
Med samma rättigheter

Jag är så himla jävla trött




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amanda Vide
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-23 19:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
gött med en blund
så skön den stund
då man kan vakna
där alla äro nakna

men efter frukost blir man trött... igen

2017-06-08

  Den skrivande tysta
Bra och aktuellt inlägg.
Visst är det lätt att bli trött
på såna människor...
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vide
Amanda Vide