Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets fyra bokstäver




När den gamla bördan stannat genom alla åldrar
och du är förbrukad.

Då är det försent att ändra tankemönstret.

Och inte hann vi se tiden när den försvann
ut i dom gråa håren.

Hur förgånget i tidevarvets trängda cirkel
gödde och förlade framtiden.

När inte ens ödets fyra bokstäver hinner med,
då är tiden knapp som om den inte funnits.




Övriga genrer av Ubuntu
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-24 21:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen bra! :)
2019-01-30

  stormengudrun VIP
Fantastiskt fin text! På vilket vis du kan använda orden :-)
2018-08-25

  Daniel_78 VIP
När jag läser texten tycker jag mig känna jorden. Jag ser till o med åkermark och jordbruk. Hur jord blir tung, hur den sjunker. Men den sjunker inte ner eller bak, utan framåt och väller över oss. De fyra bokstäverna får läsaren själv fylla i.
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu