Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANNA FAITH

rättfärdighetens sol

vildmarkens morgonstjärna

den kunskap som du har

är värd att varsamt värna

det frusna smälter bort

och kylan ska fördrivas

där ljuset flödar in

kan inget mörker trivas

 

 

och ovan trädtoppar

i vildmarken den dystra

den klara stjärnans ljus

för dig när du vill lystra

till budskapet som blev

till mänskligheten givet

den stjärnan leder dig

till Sanningen och Livet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170127




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2017-01-27 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat!
2017-01-27

  mare VIP
Så fint så hoppfullt
måste spara!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP