Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj, vad kryptiskt det blev.


Lilla du.

skrattad, skrattad
rakt i ansiktet,
hånad och fördärvad
visst är du?
stackars dej, oh stackars lilla du
lilla lilla jävla du
som skrattar ska skrattas
åt,
skrattas ut,
skrattas fördärvad för alla dina hånskratt
du
rakt i ansiktet




Fri vers av gloominess
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloominess