Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED VARJE DAG

med varje dag

ett nyfött hopp

som soluppgångens glöd

Din klara sol

går åter upp

trots allehanda nöd

jag spanar alltid ivrigt

lyssnar efter vissa ljud

jag väntar spänt

med ljuset tänt

min Herre och min Gud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2017-01-30 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2017-01-30

  mare VIP
Fint!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP