Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angela = ängel


Angela - snälla!


Angela,  du är
den enda jag litar på
av makthavarna.

Gör mig inte besviken
snälla, jag ber dig, snälla!




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-31 14:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat, man försöker vara hoppfull!
2017-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Mitt råd är att inte lita på någon, för i vår generation kommer ulvarna förklädda till lamm och fåren är fullt sysselsatta med att riva varandra.
2017-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Man fortsätter att försöka vara hoppfull...
2017-02-11

  Lars Hedlin
JA vad är alternativen ? M och SD vilket skräck scenario....
2017-02-02

  Salvation Pepper
God önskan.
2017-02-02

  Anya VIP
Jaa hon verkar vettig. Oroande med den politik som framförs nu.
2017-02-01

  Ingrid Trolle
Instämmer tillfullo
Hon är den enda nu
som står kvar på
jorden och jag tror
att folk snart kommer
att sansa sig.
2017-01-31

  Bo Himmelsbåge
Visst kan man hoppas på Angela...

men jag garderar mig nog med en himmelsk Ängel ändå...
utan Jordiska förpliktelser...

Tack, för en välskriven tanka!
2017-01-31

  Chawa VIP
Stor vädjan bor i din fina tanka!
2017-01-31

    Dan Myrbeck
Merkel kann viel machen,
aber nicht alles schaffen.
2017-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Tycker hon verkar vara en stark kvinna!
2017-01-31

  ULJO
Ja henne kan man lita på
2017-01-31

    ej medlem längre
Jag gillar henne också E H!!!!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP