Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Jag faller, landar med ansiktet i asfalten
känner hur tanden värker, känner hur läppen sakta växer
men kärleken plågar mitt hjärta och smärtorna drivs sakta bort.

det finns mycket smärta i livet
men jag inser att det är värt det,
för lyckan jag känner när jag är med dig
väger upp allt.

jag Kommer alltid att vända mig om när jag hör din röst
kommer att forsätta titta in i dina ögon och sedan le
för i dina vackra ögon kan man finna tröst.
jag fortfsätter att tappa andan varje gång vi möts

För när du går in i rummet där jag finns så slutar hjärtat att slå,
jag slutar att andas, men jag funkar ändå.
jag behöver inga livsviktiga organ när jag är med dig,
men när du sedan går så känns det tungt att andas igen.
att inte se dig. att känna hur pulsen ökar från 100 till 1000.
Allt jag vill är att få kalla dig min. ingen liten önskan.
som att vilja resa till solen, eller bosätta sig i vattnet. Omöjligt, än så länge..




Fri vers av sammyboy
Läst 900 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-18 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grymt skrivet!! en favorit
2007-01-02

  *Camilla*
Underbart skriven :)
tycker om den riktigt

kram
2006-10-16

    mandix
Gud! Jag finner inga ord! Helt underbar!
2006-06-26

    FEELMELOUD
OHMY! Sammyboy har mig inte som skrivarvänn. shiet. Svikare :P
2006-05-30

    xtla
"jag Kommer alltid att vända mig om när jag hör din röst
kommer att forsätta titta in i dina ögon och sedan le
för i dina vackra ögon kan man finna tröst.
jag fortfsätter att tappa andan varje gång vi möts"

den där delen påminner mig om en av mina egna dikter :)^^
2006-05-27

    Little Sunshine
Åh, så himla bra och fint skrivet :)
I'm melting like butter in the sun!
2006-05-25

  Propella
Ja herregud. Har har du hittat precis rätt ord, och du förmedlar med en kraft som gör det svårt att andas. Oj oj oj. Jag drunknar lite här.
2006-05-25

    ele
sjukt fin =)
2006-05-25

  Soessan
Oj! Vilket djup vilken känsla.. är du säker på att vi inte är själsfränder?
Dikten berörde mig helt onaturligt fantastiskt som ingen annan dikt gjort.
Oj, Oj Oj =) kram
2006-05-22

  BlåhäXa
Det här lämnar djupa spår i mitt hjärta... "de va vackert de!"
2006-05-21

  sofiavishet
Väldigt fin! beskriver kärlek väldigt bra, och lite sorglig med.. ha en bra dag!
2006-05-21

    emepuma
skit bra..=D
2006-05-20

    - empatheia -
känslor,kärleken, obesvarad, besvarad - ...kärleken är komplicerad - det har du förmedlat mycket bra, med lycka, smärta, sorg. jepp! fin text, klart påverkad.
2006-05-19

    FEELMELOUD
Me like very much-o! Keep the good work going!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sammyboy

Senast publicerade
Faller
* Se alla