Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Campbell skrev till sin basun).på Googles språk/


Majästet Cioaba Roma Kung i Rumänien har skrivit till Trump

 

 

Han föreslog att romerna få lov  delta i en höjning av murren mellan Mexiko och USA: "erbjuda till väldig väldig lågt pris"



Majästet kung av Roma, Mr. Dorin Cioaba, sände ett brev till amerikanska presidenten Donald Trump som säger att Roma folket kommer att arbeta på byggandet av muren mellan USA och Mexiko.



 

Kungen säger att Roma inte fungerade och att deras ekonomiska situation är "mycket bekymmersam".

 

Han säger också till den President Mr. Trump att romerna, är bra hantverkare i järn bearbetning, erbjuder att arbeta på ett väldig lågt pris.

 

"Med anledning av din tid som President för Amerikas förenta stater, nationen som företräder romerna kommer fram till dig i det arbete som du skickar, och må Gud välsigna de beslut du fattar om fred och välstånd internationellt.

 

Samtidigt vill jag se till den nation som representerar kan hjälpa i ditt projekt. och det första erbjudandet av samarbete som en lansering är att köra, tillsammans med medlemmar av etnicitet, muren mellan Amerika och Mexiko. Erbjudande utförande är till ett lågt pris eftersom nationen saknar Roms arbete och den ekonomiska situationen för romer är mycket osäkra.

 

Sist men inte minst kommer att medföra att romerna är hantverkare i järn bearbetning, således att köra och designarbete som du vill uppnå, säger ”det i brevet, enligt Agerpres.



*Amerikanske presidenten Donald Trump har undertecknat den 25 januari verkställande order rörande byggandet av en mur på gränsen mellan Mexiko och Amerikas förenta stater, som har en längd av cirka,

3 200 km.

 

US-presidenten sade, i en intervju som sändes på ABC Television News nyligen, som fungerar väggen gränsen börjar inom de kommande sex månaderna, och deras planering kommer börja omedelbart.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-31 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP