Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte varit.här på ett tag ! But I'm back

Ty mitt hjärta skiner som solen på en varm sommardag. Denna varma sommardag är.speciell. för just denna sommardag är en dag där en enda stråle.från solen kan nå mitt hjärta. Ett hjärta fyllt av guld och kärlek. Kärlek som ingen annan kan beskriva. En kärlek som består av solens strålar och värme. För utan solen skulle vi inte klara oss på denna jord. Såsom mitt hjärta inte skulle klara sig utan solen. Solens värme ger mig ett leende. Det ger mig värme och det ger mig hopp. Hoppet om att en dag kommer mitt hjärta skina lika mycket som solen gör. Att den ska kunna ge lika mycket värme som den gör. Hoppet om att hjärtat en dag sammanstrålar med min sol här på jorden. Att den finner du som strålar av värme och kärlek. Du som med ett leende på dina läppar kan få mitt hjärta att smälta. Du som bara med ett ord kan få.mig att skratta. Du min kära solstråle finns där ute någonstans. Och jag kan lova mitt hjärta. Att en dag kommer vi att finna varandra och tillsammans kommer vi värma våra hjärtan med kärlek och värme. Jag kommer finna dig en dag om det så kommer ta årtusenden innan detta sker ska jag söka. Du finns där ute och det vet jag. Jag har bara inte funnit dig än!




Fri vers av Ludden
Läst 122 gånger
Publicerad 2017-01-31 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludden