Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IRLÄNDSK VALS

what gives
what gives
denna blåsiga dag?
ingen risk
att man drabbas
av värmelslag
what gives?
what gives?
finns det färg i det grå?
och var finns det folk
man kan lita på?

jag knallade in
på en lunchrestaurang
där fanns inget utrymme
för min talang
ett sort steg för mig dock
ett sjumilakliv
det gäller att vara
enormt produktiv


what gives
what gives
när man fyllt 55?
och var jag än hamnar
så längtar jag hem
de stunder jag sover
så sover jag tungt
men inte ens då
ligger havet helt lugnt


LARZ GUSTAFSSON  170201

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-02-01 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oroligt men otroligt att du med din rimmade poem där borde alla dörrar stå öppna!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP