Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2013


Kära 2013,

Brinn i helvetet,

Dö, försvinn, ta inte på mig
Stick, sluta, tro inte att jag
Förlåter

Jag hatar dig
För evig tid

Du är en tjuv
Du tog

Mitt hem
Det var mitt

Min mark som jag stod på
Den var min

Min mammas
Minnen

Du är tomten
Du gav

Min syster
Tårar

Du gav mig
Hat
Du gav mig
Sanning

Tack.




Fri vers av Omnivore
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-01 21:29



Bookmark and Share


  Rovdjur
<3
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore