Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

How to love?


How to find a lover?
When i don't know what kind?

Someone loyal. But not clingy.
Someone honest. But laughs at my unfunny jokes.

How to love everything about another?
When I still practice loving myself.





Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-14 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore