Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg


Min stad
Snacka inte skit om min stad
Du vet ingenting

Min stad
Säg inte att kollektivtragiken är bra
Du vet ingenting

Vet du
att det finns en djurpark av plywood?

Vet du
att vi ger Karin blommor i handen?

Vet du
att vi snackar skit om Chalmers?

Vet du
när bussen kommer?
Inte vi heller.




Fri vers av Omnivore
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-01 21:40



Bookmark and Share


  Rovdjur
Som en sann Gbg bor!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore