Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

vattenfärgad dröm

gled i dagens gråskala

inte ens ett ord




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-02-02 11:27



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Magiska, målande ord om väntan. Själen speglad genom orden. Stor igenkännings faktor!
Otroligt vackert bild!
2017-02-05

  Engel
Välfångat!
2017-02-04

  i af apa
ja klangfull !
2017-02-03

    jaybird
Mindre är mer.
Storslagen miniatyr.
Ren njutning.
2017-02-02

    Here comes Johnny
vackert. mycket.
2017-02-02

  Per Rydberg
Klangrik
enkel
vacker!
2017-02-02

  Anya VIP
Mycket fin...känner riktigt hur dagen rinner bort som en för blöt akvarell. Nää ibland behövs inget ord...allt finns ändå. Gillar!
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP