Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervändar

 

jag klagar aldrig högt i min förtvivlan

jag skyddar de i min vård

klockor ringer i ruvande mörker

morgongryning kommer

med förtröstan

och lugn

Samma tid som löptid för vår vår

Varför är gryningen förvanskad?

Klockor ringer och allt är ljusprytt

tättskrivna notblad brinner min lust

Darrningar som en skör blomma i vind

Kringflugna blad dalar ut likt vita duvor

Mitt hjärta, den sanna lusten, rysningar

smyger läppar mot ditt öra, min mun mot din

Viskar...

Fredsinvit?

Gränsle position. Ett parti ord...mot tystnad.

Draperad ögonhimlande doft. 

Sommarvind i vinterkyla.

Berusande kittling

Ivrig. Lustfylld triumf,

förlorad i ljuvlighet

Begärets styrka av din mäktiga dragnings kraft. 

Nervändarna sjunger spridande i kroppen likt utspilld champagne 

Likt rusande blod i mina vener, en hetta, en flod, en våg

Fingrar smeker nyckelben, smeker, smeker, smeker

...

..

.

Flödande åtrå likt

-Jag älskar dig!

Uppslukad utan återvändo!

Kärleken brinner likt en anstormande makt

ändå

så liten 

så liten.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-08 03:08



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
nice...
2017-02-08

  Tabac VIP
"Gränsle position. Ett parti ord...mot tystnad."

Underbart skriftat!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP