Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viking?


De kallar mig viking,
Varför då? Undrar du.

Har du skägg?
Har du drakar i din båt?

Vill du slåss?
Vill du resa till fjärran?

Är du stor och stark?
Är du ute efter guld och Valhalla?

Nej,
Jag öppnar ett fönster och kylan strömmar in,
Alla säger,
Sluta Viking!

Nej,
Jag vill till Valhalla.




Fri vers av Omnivore
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-02-02 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore