Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna


Jag kommer att vinna
Viskas det.

Hur
Varför vinner jag?

Kan jag
Får jag

När
Vad vinner jag?

Ingen medalj.
Men en känsla.

Vill jag?





Fri vers av Omnivore
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-02-03 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore