Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kyndelsmäss


Det är kyndelsmäss
och en gryning bor i mig
i dig, i alla

När vi blir varandras ljus
kan vi lysa upp vår väg

 

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-02-04 09:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokt skaldat!
2017-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket kloka ord att ta fasta på...
2017-02-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Så fungerar det - Bra skrivet!!!
2017-02-11

  Lars Hedlin
Så vackert skrivit min vän :)
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Fiat lux!
2017-02-08

  ULJO
Ljust och vackert
2017-02-06

  Bo Himmelsbåge
Fin Tanka o Ljusmässa...

Nu, när vintern är halvvägs gången...
o det stora himlaljuset börjar ta överhanden igen, på allvar...
på Jorden...och... som Du så vackert skriver...
"en gryning bor i mig i dig, i alla..."

Jaa... blir vi varandras ljus... så går vi sannerligen en strålande framtid till mötes...!

Varmt tack, för en ljus o hoppfull dikt!

2017-02-05

  Chawa VIP
Ja alla bär vi ljuset och glimtvis känner vi det. Tillsammans kan vi välja att göra underverk. Varmt, visdomsfullt och vackert!!
2017-02-04

  Ingrid Trolle
Mycket vackert
diktat om denna
ljusets dag
2017-02-04

  Anya VIP
Var ju tvungen att googla på denna dag...tack för att du lär mig. Vackert med ljusbilden till.
2017-02-04

    ej medlem längre
Som en soluppgång lyser dessa visdomsord.
2017-02-04

    ej medlem längre
Det vilar något vackert över ordet Kyndelsmäss...ljusmässa. När våren är i vardande och ljuset vänder åter...

2017-02-04

  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet".
2017-02-04

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text!
Tack, kloka fina, du för den.
2017-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
2 februari
Kyndelsmässo-
dagen är vår
bröllopsdag så
sen den da´n
lyste dubbelt
ljus för oss två...
Vackert tecknad
utav Dig!
2017-02-04

  Salvation Pepper
Väldigt vacker dikt.

"och en gryning bor i mig
i dig, i alla"




2017-02-04

    Birgersdotter VIP
Klokt lysa för varandra.
2017-02-04

    ej medlem längre
bra tanka E H.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP