Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om alla de 7 miljarder människor som finns på denna jord var atomer. Att varje, individ var en atom. Då skulle vi allihop rymmas på en liten punkt.

Tänk även om alla de 7 miljarder människor som finns på denna jord var så stora att varje individ behövde en egen planet, bara för att få plats att stå upp på sina fötter.

Tänk om alla våra problem var så obetydliga att de inte ens var en atom i universum, utan ett tal där det fanns fler nollor än vi kan beskriva med ord i decimalen.

Tänk om varje tanke och varje andetag, varje celldelning, varje kemisk reaktion i varje individs kropp, på atomnivå, var förintelsen av tiden någon annanstans i universum.

Tänk om.




Fri vers av Evan Adamsson
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-02-06 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evan Adamsson