Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Jag springer fram
jag ramlar in
in i din varma famn

Utan du vore jag inget
jag saknar den känslan
av att du ler mot mig

Jag springer fram
genom natten

Utan koll på
riktning eller tid
jag snubblar fram

Mina tankar faller
tillbaka tills
det ögonblicket du sa nej
men jag inte lyssnade

Blodet rinner från mina tänder
utan dig ensam
vart jag mig än vänder




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt