Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


VÅRSYMFONI

Förstelnade vattenmassor ligger under isars grepp
och tinar under mars värmande famn.

I April återgår isen till sin flytande massa och bryter
sig ut ur sina fördämningar.

Vårflodens brusande framfart visar den kraft som så
länge hämmats av vinterkylan.

Naturen är okuvligt omutbar i sina ombytliga meta-
morfoser

på jordens scen.

En kompositör som väl regisserat sin vårsymfoni.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP