Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sockerberoendet


Sockeristen


Sockeristen

En inbiten sockerist
Är som en alkoholist
Får abstinensbesvär
Av sitt sockerbegär
Förtjockande och förgörande
Förstockande och förstörande
För hjärta och tänder
Det skickar oss en i sänder
Fot för fot till sex fot under
Försvinner vi sockerkunder
Så socker är problemet
Som skall säljas på Systemet
Och förses med varningsskrift:
Socker är ett dödligt gift
En seriemördare på drift




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-02-09 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar