Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alert från Ungern! Putins &Trump planer Whereabouts Rumänien

Bild Källa: blastingnews.com

 

ANCA, Andrei chefredaktör

 

09.02.2017

 

Internationel

 

 

Även om det är ett litet land, lyckats Viktor Orban förvandla Ungern till en nyckelaktör på världsmarknaden, som för närvarande upptar en viktig roll vid förhandlingsbordet med stormakterna i världen. På mindre än två år, Rysslands President Vladimir Putin besökte ungrare redan två gånger, sista gången för några dagar sedan.

 

Enligt vissa källor var en av de viktigaste punkterna på dagordningen temat för etniska ungrare i Transsylvanien. Att notera att premiärminister Orban var den främsta förespråkaren av Ryssland i EU, efter invasionen av Krim och hävdade häftigt att det bör avstå från sanktionerna.

 

 

Det verkar som efter Putins besök, den ungerske premiärministern att ta emot honom och USA President, Donald Trump, som inte har hittills gett några tecken som är relevanta mot Rumänien.

 

 

I detta sammanhang blir Ungern den nya bron av US Ryssland genom Europa, som nämnts, och Reuters. Det bör inte glömmas att Ryssland har stora planer för expansion och har redan tagit viktiga steg mot Ukraina och Moldavien och att Bob Orban har allvarliga ambitioner när det gäller Transsylvanien.

 

 

Om Förenta staterna och Tyskland hålls, att sedan Rumänien helt avslöjas.

 

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-02-09 20:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack så mycket Art Rubens, väldig bra beskrivit.
2017-02-09

    ej medlem längre
Det handlar inte om att bli aktör, det handlar om att sälja av det man vunnit som aktör, så man sedan kan dö i ''frid'' på glid.
Lite som sötvattnet-FÄRSKVATTNET i Sverige som säljs metricton after metric tonne.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP