Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No comments


Det står en clown i Vita Huset


Det står en clown i Vita Huset
Han svär att allting är okey
Han låtsas sol där ibland buset
Och lever lycklig med sin Mey

Han är sin livslögn evigt trogen
Och tror att livet är en fest
När allting går åt skogen
Då flödar lögnerna som mest

Det står en pajas i hans spegel
En politisk amatör
Han rusar fram för fulla segel
Och ger order i ett kör

Vad än den dåren vill bevisa
Blir han ständigt missförstådd
Han vill sig och sitt lovprisa
Av senaten helt försmådd

En tönt och pajas nu på topp
En så’n skall bara bort
Med hans senaste flopp
Blir processen snabb och kort

Vi vill vinna varenda val
Men utan fakta fabrikata
Vi har trots allt en viss moral
I USA hallelujah




Med ett tack till inspiratören
Totta Näslund




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 17:39



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
USAs president påverkar alla, men det är bara Amerikanare som får rösta. Det är kul.
2017-02-11

    ej medlem längre
Varför ska någon svensk svära tro till någon USA-president?

Jag hoppas att vi ska svära tro till FN!

och betrakta USA därefter!!
2017-02-10

    ej medlem längre
Gud hjälpe oss från den mannen.
Bra skrivet.
2017-02-10

  Öknens Ros VIP
kan inte beskrivas bättre!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar