Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Värme, solsken
Varma kroppar, musik
Svettig dans, fuktiga lakan
Daggvått gräs, grus under fot
Gryning, allsmäktighet
Samhörighet, eufori
Allvetande, vis
Uppvaknande, grus i ögat
Krasch!!




Fri vers av ClaesS
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ClaesS