Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Transparens


Alltmer genomlyst
väntar du på den
som ska hjälpa dig
att vandra vidare
till den plats
där förvandlingen
blir fullbordad




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-02-11 15:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och klokt skaldat!
2017-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Den Hääär !!!! Den talar ju direkt till mig i min desperation och längtan efter befrielse T A C K så tusans !!!!

Bokmärker direkt.
2017-02-19

  Lars Hedlin
Bra starkt och mycket fin
2017-02-16

  ULJO
Kloka ord
2017-02-13

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild o vårhälsning från rosa
transparanta tulpaner...

Snart kommer den... Våren...
då vi själva genomstrålas av andlig visdom o air och slår ut likt Kosmiska eterneller i Evighetens trädgård...!

Hjälpta av Trädgårdsmästaren själv...

Mycket fin o hoppfull dikt i Villkorslösa Kärlekens tecken...!



2017-02-12

  Monika A Mirsch VIP
Lysande är dina ord, din dikt - jag blir stum, bokmärker
2017-02-12

  Chawa VIP
De vackert rosaskimrande nästan genomskinliga tulpanerna står här som en kraftfull metafor för den insikt och längtan vi kan känna - att åter få komma hem till den villkorslösa kärleken - den vi bara kan ana glimtvis i jordevarats klädnad... Tack!
2017-02-12

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2017-02-12

    ej medlem längre
Ömsint, kärleksfullt och vackert om livets slutskede.
2017-02-12

  Salvation Pepper
Ömt och vackert.
2017-02-12

  Ingrid Trolle
En vacker dikt
om livets fullbordan

2017-02-11

    ej medlem längre
Fin dikt om livets vandring mot det eviga målet!
2017-02-11

    Birgersdotter VIP
Jag tänker mig en människa på väg...
2017-02-11

  Anya VIP
Vackert med en religiös ton...tolkar den både som att den handlar om en blomma vars kronblad blir tunnare och tunnare men också som en människa som håller på att gå vidare.
2017-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör!
Tänker mig en person som befinner sig i livets slutskede.
Det kanske är fel, men det är så jag tänker.
2017-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup i din vackra dikt...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP