Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina

dina andetag

dina viskningar

lever ännu sitt liv på min nacke. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-19 22:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Så rart!
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP